Collins Residence

The Collins family wanted to make the most of their outdoor space and to add more light and beauty to their kitchen and bathroom. The previous owner had built an addition and a makeshift porch above it. Our team developed a plan to beautify the structure and bring it up to code by; repairing the ceiling, installing a new roofing membrane, and rebuilding the walk way, stairs and removable floor sections, allowing them to finally enjoy their new low-maintenance second floor deck.

We also worked with them to convert their basement powder room into a full bathroom – enlarging it and installing a beautiful new shower stall and custom tile work throughout. Finally we converted the kitchen into a warm and inviting space through replacing the existing sterile white cabinets with beautiful new cabinetry and upgraded appliances.

Huntingdon Valley, PA